Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Kajulu Tavuk

by Yemek Zevki Editör
21 Şubat 2015
in Tarifler
483 10
0
Kajulu Tavuk
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

51

Kajulu Tavuk Malzemeler:

> 2 adet tavuk göğsü

> 1 adet kırmızı kapya biber

> 1 adet havuç

> 1 adet kabak

> 1 adet yeşil biber

> 1 kase kaju fıstık

> 5 diş sarımsak

> Yarım demet dereotu

> Soya sosu

> Zeytinyağı

> Tuz

Hazırlanışı:

Tavukları kuşbaşı doğrayın. Biberleri ince şeritler halinde kesin. Tavayı ocakta ısıtıp, yağı ilave edin. Önce biberleri , ardından ince kıyılmış sarımsakları ekleyip soteleyin. Jülyen doğranmış havuç ve kabağı da katıp sotelemeye devam edin. Son olarak tavukları da atıp kızaracak şekilde pişirin. 2 çorba kaşığı soya sosu, 1 çorba kaşığı zeytinyağını döküp karıştırın. Sosu tavuk soteye ilave edin. Ocağın altını söndürmeden ince doğranmış dereotu ve kaju fıstıkları ekleyin. 2-3 dakika tüm malzemeyi soteleyip servis tabağına alın.

Tags: Kajulu TavukKajulu Tavuk HazırlanısıKajulu Tavuk MalzemelerKajulu Tavuk Tarifi
Previous Post

Badem Çorbası

Next Post

Pazıya Sarılı Sebze Terin

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pazıya Sarılı Sebze Terin

Pazıya Sarılı Sebze Terin

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki