Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Kahvaltının Vazgeçilmezi: Eker Kaymak

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
458 35
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Pazartesi sendromuyla başa çıkmanın en tatlı yolu: Pazar kahvaltılarını Eker Kaymak ile lezzetlendirmekten geçiyor.

Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, kaymağıyla da sofralara lezzet katmaya devam ediyor.

Kahvaltılarda balın, sofralarda tatlının lezzet ikizi olan kaymak taptaze süt tadı, yumuşacık kıvamı ve sanki az önce evde yapılmış hissi veren doğallığı ile kahvaltı ve tatlıların vazgeçilmezi.

Süt yağının yoğunlaştırılması ile elde edilen kaymak, bol proteinli ve kalsiyumlu yapısıyla katı yağlara göre hem daha az kalori hem de daha az yağ içeriyor.

Geleneksel bir Türk tadı olan kaymak, Türkiye’de ilk olarak 1999 yılında, geleneksel lezzetlerin bir numaralı ismi Eker güvencesiyle ambalajlanarak market raflarında satılmaya başlandı.  O günden, bugüne değişmeyen lezzeti, kalitesi ile sofraların vazgeçilmezi oldu.

 

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Unutulmayacak kutlamalar için Boğaz’daki yeni adres; Kuruçeşme The Market

Next Post

Metal Kutulu İçeceklerdeki Ölümcül Tehlikenin Farkında Mısınız?

Yemek Zevki Editör

Next Post
Metal Kutulu İçeceklerdeki Ölümcül Tehlikenin Farkında Mısınız?

Metal Kutulu İçeceklerdeki Ölümcül Tehlikenin Farkında Mısınız?

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki