Kadayıf

Kadayıf
Puan ver

kadayif

1 kilo kesme kadayıf

150 gram tereyağı

5 damla üzüm pekmezi

Ceviz

Tatlısı İçin:

600 gram şeker

800 gram su

Hazırlanışı

Yağ ve pekmezi iyice karıştırın. Kadayıfı ufak ufak didin. Pekmezli yağ ile iyice karıştırın. Küçük fırın tepsisine, 1 parmak kalınlığında yerleştirin. Alttan pişirin, sonra alt-üst yapıp diğer yönünü pişirin. Su ve şekeri kaynatın. Şerbetin sünmesi gerekir. Sıcak şerbeti, sıcak kadayıfa dökün.

OKU ➤  NG Kütahya Porselen’in yeni tasarımları Gastronomi Günleri’nde tanıtıldı

Tavsiye

SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİ

SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİPuan ver SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir