Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Julyen Kebap
Julyen Kebap

Julyen Kebap

Julyen Kebap

Malzemeler

2 dilim biftek

1 adet havuç

5-6 adet yeşil fasulye

1 adet soğan

Sos için:

1 çorba kaşığı mayonez

1 çorba kaşığı hardal

2 çorba kaşığı süt

Yeteri kadar karabiber

Julyen Kebap Tarifi:

Soğanı doğrayın ve yağda kavurun. Üzerine biftekleri julyen doğrayıp ilave edin. Havuç ve fasulyeleri de ekleyip, 1 çay bardağı suda pişirin.

Sos için; Mayonez, hardal, süt ve karabiberi iyice karıştırıp etlerin üzerine dökerek servis yapın.

 

OKU ➤  Emsan Polar Termoslar her an yanınızda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir