Türkiye’nin dört bir yanından eşsiz yerel lezzetleri restoranlarına taşıyan Tadında Anadolu, yepyeni tatlarla menüsünü genişletmeye devam ediyor. İsmi İzmir ile özdeşleşmiş Tire Köfte, Tadında Anadolu misafirleriyle buluşuyor. Tadında Anadolu’nun menüsüne eklediği lezzetlerden bir diğer Ege lezzeti ise, Karadut Soslu Lor Tatlısı.
Havalimanı ve feribot yolcularını Türkiye’nin her köşesinden yerel lezzetlerle buluşturan Tadında Anadolu, Türkiye’nin en özgün lezzetlerini mutfağına taşımaya devam ediyor.
Türkiye’nin toplam 41 ilinden yaklaşık 400 yerel lezzeti konukları için restoranlarına taşıyan Tadında Anadolu, şimdi de menüsüne yepyeni Ege lezzetlerini ekliyor. İzmir denince akla gelen klasik tatlardan biri olan İzmir Tire Köfte, bundan böyle Tadında Anadolu misafirlerinin damaklarını şenlendirecek. İzmir Tire Köfte, şişlere dizilip daha önce ızgara edilmiş köftelerin tereyağında sotelenmesiyle hazırlanıyor ve küp şeklinde doğranarak sotelenmiş domatesler üzerinde servis ediliyor. Üstüne ise kıyılmış maydanoz serpiliyor. Dileyenlerin yanında yoğurt ile deneyebileceği Tire Köfte, yaz günlerinde İzmir havasını damağınıza taşıyacak.
“İZMİR GÜZELİ” KARADUT SOSLU LOR TATLISI
Ege rüzgarını mutfağına taşıyan Tadında Anadolu’nun bir diğer yeni lezzeti ise İzmir’in meşhur Karadut Soslu Lor
Tatlısı. Yemek üstü tatlı keyfine düşkün Tadında Anadolu misafirleri artık enfes bir seçeneğe daha sahip. Tam da dut mevsiminin sürdüğü şu günlerde, İzmir’e özel lor peynirinin üzerine karadut sosu dökülerek servis edilen tatlı, yaz aylarına uygun ve hafif bir seçenek sunuyor.