Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Izgara Elmalı Hellim Peyniri

Izgara Elmalı Hellim Peyniri

Puan ver

Malzemeler:
• 2 adet elma
• 200 gram hellim peyniri
• Yarım demet fesleğen
• Kurutulmuş çeşnili et

Izgara Elmalı Hellim Peyniri Tarifi;
Elmaları ortadan ikiye kesip çekirdeklerini alın. Kaynayan suyun içinde 5 dakika süreyle haşlayın. Haşlanan elmaları kızgın yağda 1 dakika süreyle soteleyin. Sotelerken istediğiniz otlarla zenginleştirebilirsiniz. Hellim peynirlerini küçük küçük doğrayıp sotelediğiniz elmaların üzerine yerleştirin. Kızgın salamandra da 5 dakika süreyle pişirin. Üzerinde kurutulmuş çeşnili et ile servis edin.

OKU ➤  Kulak Mantısı

Tavsiye

Organik gıdada şampiyon yumurta

Organik gıdada şampiyon yumurta5 (100%) 1 Oy Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz