Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

İstiridye Mantar ve Körpe Ispanaklı Kiş Loren

by Hatice Ünal
10 Ocak 2025
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
İstiridye Mantar ve Körpe Ispanaklı Kiş Loren
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Yapım: Executive Şef Kadir Bayrak / Fotoğraf: Hakkı Günerkan

(4 Kişilik)

Malzemeler:

Kiş Hamuru İçin:

500 gram un

200 gram tereyağı

100 gram ılık su

13 gram tuz

1 adet yumurta

İç Malzemesi İçin:

2 kaşık un

1 su bardağı süt

Bir miktar tuz, karabiber ve muskat

Yarım kilo körpe ıspanak

1 paket istiridye mantarı

1 paket kapya biber

2 adet orta boy soğan

1 çay bardağı rende kaşar

1 yemek kaşığı toz parmesan

Hazırlanışı:

Un, margarin, tereyağı su ve tuzu ekleyip kiş hamurunu yoğurun ve 10 dakika bekletin. Tart kalıbı büyüklüğünde hamuru açın, ayrı bir kapta un ve yağı kavurun, süt tuz karabiber ve muskatı ekleyerek beşamel sosu elde edin. Ayrı bir tavada da soğanları pembeleşinceye kadar kavurup kapya biber ve ıspanakları soteleyin. Kiş hamurunu 160 dereceye ayarlı fırında 5 dakika boyunca pişirin. Fırından çıkarıp üzerine beşamel ve iç harcını yayın. En üstüne rende kaşar ve toz parmesanı ilave edip 160 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.

Tags: İstiridye Mantar ve Körpe Ispanaklı Kiş Loren
Previous Post

Pirinçle tüm gün enerjinizi koruyun!

Next Post

Soya Soslu Tavuklu Pilav

Hatice Ünal

Next Post
Soya Soslu Tavuklu Pilav

Soya Soslu Tavuklu Pilav

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki