Malzemeler:
1 adet fileto levrek
1 demet ıspanak (ayıklanmış)
1 adet patates (haşlanmış)
Yarım kuru soğan (ince doğranmış)
Bir tutam maydanoz (ince kıyılmış)
1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
Yeteri kadar tuz
Yeteri kadar karabiber
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Ispanaklı Levrek Tava Tarifi:
Patatesi bir kabın içine küp şeklinde doğrayın. İçine kuru soğanı, maydanozu, hardalı, mayonezi, tuzu katın. Son olarak karabiber ile tatlandırarak harmanlayın. Hazırladığınız salatayı bir kalıp yardımıyla servis edeceğiniz tabağa yerleştirin. Bir tavada tuz ve karabiberle tatlandırdığınız levrekleri parçalara ayırıp, her iki tarafını kızartın. Aynı şekilde ayrı bir tavada ıspanakları çok az soteleyin. Hardallı patatesin üzerine, sırasıyla bir kat ıspanak bir kat balık olacak şekil de (kule) dizip, kızgın yağda kızarttığınız renkli biberler ve biberiye ile süsleyerek servis yapın.