Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » İsli Uskumru Tarator

İsli Uskumru Tarator

2003

Malzemeler

200 gram füme uskumru

3 yemek kaşığı çiğ krema

Yarım limonun suyu

1 adet orta boy soğan

2 tatlı kaşığı zeytinyağı

Yeterince beyaz toz biber

Hazırlanışı

Uskumruları ayıklayın. Soğan hariç tüm malzemeleri mutfak robotunda püre haline getirin. Kabuğunu soyduğunuz soğanı ince ince doğrayın ve tavada zeytinyağı ile karamelize edin. Uskumru ezmesine karamelize soğanı ilave edin. Kızarmış ekmekle servis edin. Afiyet olsun.

OKU ➤  NESCAFÉ Dolce Gusto şimdi Türkiye’de

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir