Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Hindistancevizi Topları

by Yemek Zevki Editör
21 Nisan 2015
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Hindistancevizi  Topları
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

hindistan-cevizi-toplari

Hindistancevizi Topları Malzemeler:

> 170 gram yoğunlaştırılmış süt
> 150 gram Hindistancevizi
> 50 gram kuvertür çikolata
> Süsleme şekeri

Yoğunlaştırılmış Süt İçin:
> 3 su bardağı yağlı süt
> 1 su bardağı esmer şeker
> Vanilya (isteğe bağlı)

Hindistancevizi Topları Hazırlanışı:

Yoğunlaştırılmış süt için; 3 bardak yağlı sütü ve esmer şekeri bir tencereye aktarın. İyice karıştırın. Orta ateşte arada bir karıştırarak sütün miktarı yarı yarıya azalana kadar devam edin. Süt koyulaşınca en son vanilyayı ekleyerek tatlandırın. Ocaktan alın, oda ısısında soğumaya bırakın. Yoğunlaştırılmış sütü bir kaba alın, üzerine Hindistancevizini ilave edip karıştırın. Elinize ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın. Benmari usulü erittiğiniz çikolataya topları batırıp üzerine süsleme şekeri serpiştirin.

Tags: Hindistancevizi ToplarıHindistancevizi Topları HazırlanışıHindistancevizi Topları MalzemelerHindistancevizi Topları Tarifi
Previous Post

Kenwood İle En Tatlı Show; “Cake Show İstanbul”

Next Post

Sağlıklı Lezzet Paketiniz; Cookness

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sağlıklı Lezzet Paketiniz; Cookness

Sağlıklı Lezzet Paketiniz; Cookness

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki