Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Glütensiz Pizza

by Yemek Zevki Editör
17 Şubat 2016
in Hamur İşi Tarifleri
478 15
0
Glütensiz Pizza
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pizza

Glütensiz Pizza Tarifi

Glütensiz Pizza İçin Malzemeler:
Hamuru İçin:
250 gram glütensiz un
1 çay kaşığı tuz
1 adet yumurta
75 ml. su
20 ml. sıvı yağ
20 gram yaş maya
Üzeri İçin:
70 gram domates sos
80 gram mozzarella peyniri
30 gram domates
3 yaprak fesleğen
15 ml. zeytinyağı
Yarım çay kaşığı tuz

Glütensiz Pizza Hazırlanışı:
Hamur için; Tüm malzemeyi hamur yoğurma makinesinin haznesine aktarın. Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurun üzerini bir bezle örtün. Oda ısısında 10 dakika dinlendirin. Dinlendirdiğiniz hamuru
glütensiz un serpilmiş tezgahın üzerinde merdane yardımı ile 20 cm çapında açın. Bu şekilde 45 dakika daha dinlendirin. Kabaran pizza hamurunun kenarlarından 1 cm mesafe kalacak şekilde ortasını çatalla birkaç yerinden
delin. Hamurun orta kısmına önceden hazırladığınız domates sostan sürün. İncecik dilimlenmiş domatesleri
yerleştirin, fesleğen yapraklarını ve rendelenmiş mozzarella peynirini serpin. Pizza hamurunu önceden ısıtılmış 200-210 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika pişirin. Hemen servis yapın.

Tags: GlutensizGlütensiz PizzaGlütensiz Pizza HazırlanışıGlütensiz Pizza İçin MalzemelerGlütensiz Pizza Nasıl YapılırGlütensiz Pizza TarifiPizza
Previous Post

Bal Kabaklı Ravioli

Next Post

Pop Tart

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pop Tart

Pop Tart

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki