Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Garnitürlü Dana Pirzola

by Yemek Zevki Editör
21 Mart 2014
in Et Yemekleri
473 20
0
Garnitürlü Dana Pirzola
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pirzola

Malzemeler

2 adet 450 gram ağırlığında dana pirzola

1 çay kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı ay çiçek yağı

1 tutam kırmızı toz biber

1 tutam taze çekilmiş karabiber

Patatesi Püresi İçin:

1 adet patates

1 adet kereviz

1 kaşık tereyağı

1 tutam fesleğen bir tutam tuz

Patlıcan Salata İçin:

1 adet patlıcan

1 adet havuç

1 adet kabak

1 adet kereviz sapı

Hazırlanışı

Dana pirzolayı diğer malzemelerin tümüyle marine edin ve ızgarada pişirin.

Patates püresi için; Patates ve kerevizi haşlayın. Tereyağı ile birlikte püre haline getirin. Baharatlar, fesleğen ve tuz ile tatlandırın.

Patlıcan salatası için; Sebzeleri hafif haşlayın. Patlıcanlara ilave edin. Baharatlar ve zeytinyağı ile servis edin.

Pişirdiğiniz pirzolayı garnitürleri ile birlikte servise sunun.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Avokadolu Enginar

Next Post

Pancarlı Risotto

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pancarlı Risotto

Pancarlı Risotto

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki