Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Galliard Kebap

Galliard Kebap

galliard-kebap

Galliard Kebap Tarifi

Galliard Kebap İçin Malzemeler:
350 gram dana döş
20 gram kereviz
50 gram soğan
5 gram sarımsak
3 gram defne yaprağı
10 gram tuz
5 gram taze kekik
5 gram taze biberiye
1 adet tırnaklı pide
300 gram patates
200 gram frita yağı
20 gram zeytinyağı
40 gram tereyağı
100 gram domates
1/3 porsiyon domates sos
10 gram taneli karabiber
İlaveler:
70 gram dana döş kıyma
2 gram tuz
5 gram karabiber
50 gram sivri biber
50 gram çeri domates
100 gram süzme yoğurt

Galliard Kebap Hazırlanışı:
Dana döşü soğan, sarımsak, kereviz, zeytinyağı ve baharatlar ile marine edin. Vakumlu poşetlerde sous vide ile 60 derecede 30 saat süreyle pişirin. Tırnaklı pideleri kemik suyu ve tereyağında çevirin, servis tabağının altına koyun. Tabağın kenarına süzme yoğurt ve domates sosu ekleyin. Pidelerin üzerine pişen eti bırakın. Kibrit patatesleri etin üzerine gelecek şekilde yerleştirin ve servis edin.

OKU ➤  Soslu Tencere Kebabı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir