Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau, yeni nesil fırınları ve bu fırınları adeta profesyonel cihazlara dönüştüren eşsiz fırın taşı ile sofraları çeşit çeşit ekmek, hamur işi ve pizza lezzetleri ile süslüyor.
“Farkın adı” Gaggenau, farklı damak zevklerine hitap eden lezzetlerin hazırlanmasına yardımcı olan yeni nesil fırınları ve eşsiz fırın taşı ile fark oluşturuyor. Geçirgen yapılı Şamot taşından üretilen Gaggenau fırın taşı sayesinde sofralardan eksik edilmeyen nefis ekmekler, pideler, hamur işleri ve leziz pizzaları hazırlamak son derece pratik.
Gaggenau fırın taşı, fırının ayrı bir ısıtma elemanı tarafından 300 dereceye kadar ısıtılıyor. Isı 300 dereceye ulaştıktan sonra orta büyüklükteki bir pizzanın sadece dört dakika gibi kısa bir sürede pişirilmesini sağlayan fırın taşı, tüm Gaggenau fırınlarda kullanılabiliyor.