Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Gaggenau Fırın Taşında Pişen Hamur İşleri Sofraları Süsleyecek

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
468 25
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau, yeni nesil fırınları ve bu fırınları adeta profesyonel cihazlara dönüştüren eşsiz fırın taşı ile sofraları çeşit çeşit ekmek, hamur işi ve pizza lezzetleri ile süslüyor.

“Farkın adı” Gaggenau, farklı damak zevklerine hitap eden lezzetlerin hazırlanmasına yardımcı olan yeni nesil fırınları ve eşsiz fırın taşı ile fark oluşturuyor. Geçirgen yapılı Şamot taşından üretilen Gaggenau fırın taşı sayesinde sofralardan eksik edilmeyen nefis ekmekler, pideler, hamur işleri ve leziz pizzaları hazırlamak son derece pratik.

Gaggenau fırın taşı, fırının ayrı bir ısıtma elemanı tarafından 300 dereceye kadar ısıtılıyor. Isı 300 dereceye ulaştıktan sonra orta büyüklükteki bir pizzanın sadece dört dakika gibi kısa bir sürede pişirilmesini sağlayan fırın taşı, tüm Gaggenau fırınlarda kullanılabiliyor.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Kilo Verememenin En Büyük Suçlusu: İnsülin Direnci

Next Post

Döner Stop, Fast Food Sektörüne Hızlı Giriyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Döner Stop, Fast Food Sektörüne Hızlı Giriyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki