Malzemeler:
> 1 paket burçak bisküvi
> 120 gram tereyağı (erimiş)
> 110 gram toz şeker
> 1 kase frambuaz
> 250 gram krem peynir (oda ısısında)
> Vanilya
Süslemek İçin:
> Şeker hamurundan güller
> Frambuaz
Hazırlanışı:
Burçak bisküviyi tereyağıyla karıştırıp küçük muffin kalıplarının dibine kaşık yardımıyla yayın. Frambuazı 1 kaşık şekerle püre haline getirin. Krem peyniri mikserde çırpın. Kabarın peynire toz şekeri ekleyin. Şeker eriyene kadar kabartmaya devam edin. Son olarak içine 1 adet yumurta ekleyip karıştırın. Oluşan karışımı muffin kalıplarına döküp, üzerine hazırladığınız frambuaz püresinden noktalar halinde damlatıp, kürdan yardımıyla mermer görüntüsü vermek için karıştırın. Yarısına kadar su doldurduğunuz pişirme tepsisine yerleştirip 130 derecede 20-25 dakika kadar pişirin. Frambuaz ve güllerle süsleyin 🙂