Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Fırında Pancarlı Garnitür

Fırında Pancarlı Garnitür

Fotoğraf: Hande Göksan

4 Kişilik

Malzemeler:

3-4 adet orta boy havuç

2 adet orta boy pancar

3-4 yemek kaşığı zeytinyağı

Taze çekilmiş karabiber

1 dal taze biberiye

Tuz

Hazırlanışı:

Havuçların ve pancarların kabuğunu temizleyin. Sebzeleri zar şeklinde doğrayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Zeytinyağı, tuz, ince kıyılmış taze biberiye ve taze çekilmiş karabiber ekleyerek harmanlayın. 200 dereceye ayarlı fırında, 20 dakika pişirin. Sarımsaklı yoğurtla birlikte veya ızgara etin yanına garnitür olarak servis edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir