Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Ev Yapımı Ricotta Peynirli Armut

by Yemek Zevki Editör
06 Kasım 2014
in Tatlı Tarifleri
463 30
0
Ev Yapımı Ricotta Peynirli Armut
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

4

Ev Yapımı Ricotta Peynirli Armut Malzemeler:

> 2 litre süt

> 2 adet limon

> 6 adet armut

> 12 adet çilek

> 50 ml. gül şerbeti

> 2 adet lime

> 40 ml. şeker şurubu

Ev Yapımı Ricotta Peynirli Armut Hazırlanışı:

Sütü tencereye aktarın. Kaynamaya başlayınca 2 limonun suyunu içine ilave edin, böylece sütün kesilmesini sağlayın. Süt kesilince süzgeç yardımı ile kesilen sütün peynirini süzün. Ayrı bir kapta lime suyunu, 1 çay kaşığı kadar rendelenmiş lime kabuğunu ve 40 ml. şeker şurubunu karıştırın. Armutları ince dilimleyin ve lime-şeker şurubu ile lezzetlendirin. Yuvarlak halka kalıba armutlardan duvar olacak şekilde sıralayın. İçini hazırladığınız taze ricotta peynirini yerleştirin. Lime ve taze çilek ile süsleyin, isteğe göre gül suyu dökerek servis yapın.

 

Tags: Ev Yapımı Ricotta Peynirli ArmutEv Yapımı Ricotta Peynirli Armut HazırlanışıEv Yapımı Ricotta Peynirli Armut MalzemelerEv Yapımı Ricotta Peynirli Armut TarifiRicotta Peynirli Armut
Previous Post

Taze Tagliatelle

Next Post

Çocuklar, Jamie’s Italian’da ‘Pizza’ Yapmayı Öğreniyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Çocuklar, Jamie’s Italian’da ‘Pizza’ Yapmayı Öğreniyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki