4 adet mısır unlu tortilla
Harç İçin:
400 gram biftek
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1 adet kırmızı kapya biber
2 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı kişniş
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı pul biber
Tuz, karabiber
Üzeri İçin:
6 yaprak göbek marul
1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
1 adet domates
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yarım su bardağı jalapeno turşu ya da biber turşusu
Limon dilimleri
Etli Fırın Taco Hazırlanışı:
Biftekleri parmak şeklinde jülyen dilimleyin.
Ay şeklinde doğranmış soğan, sarımsak ve biberlerle beraber etleri sıvı yağda 10 dakika soteleyin.
Baharatını serpin ve harmanlayın.
Tortillaların içine etleri ve rende peyniri paylaştırın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine tortillaları yarı açık şekilde dizin.
190 derecede ısıtılmış fırında peynir eriyene kadar kızartın.
Kıyılmış marul, maydanoz, domates ve turşuyu tortilalaların üzerine yerleştirin.
Limon sıkarak servis yapın.