Mantarlı Hamsi Güveci
Fotoğraf: Murat Erdoğan - Prodüksiyon: İnci Bak Hazırlayan: Müşerref Kartaler (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram temizlenmiş hamsi 1 adet kapya ...
Fotoğraf: Murat Erdoğan - Prodüksiyon: İnci Bak Hazırlayan: Müşerref Kartaler (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram temizlenmiş hamsi 1 adet kapya ...
Malzemeler: 450 gram orta boy karides (ayıklanmış ve temizlenmiş) 1 adet (310 gramlık) konserve mısır, süzülmüş 1 su bardağı rendelenmiş ...
Yapım: Volkan Aslan / Nalia Karadeniz Mutfağı 8 Porsiyon İçin Malzemeler: 400 gram işlenmiş karalahana (haşlanmış doğranmış) 20 gram mısır ...
Fotoğraf: Hande Göksan – Prodüksiyon: İnci Bak (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet hazır yufka 1/3 didiklenmiş tavuk eti 1 çorba kaşığı ...
Fotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1,5 kilo yoğurt (Oda ısısında) 1 adet yumurtanın sarısı 1 ...
Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Hazırlayan: Müşerref KARTALER (2 Kişilik) Hamuru İçin: 2 su bardağı un Çeyrek paket maya 1 bardaktan ...
Fotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (4- 6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı sıcak tavuk ...
Hazırlayan ve Prodüksiyon: İnci Bak - Fotoğraf: Özgür Bakır (4 Kişilik) Malzemeler: 3 adet olgun domates 2 çorba kaşığı zeytinyağı ...
(4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet küçük boy soğan 500 gram istiridye mantarı 4 dal maydanoz 320 gram pappardelle cinsi makarna ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki