Fotoğraf: Hande Göksan – Prodüksiyon: İnci Bak (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet hazır yufka 1/3 didiklenmiş tavuk eti 1 çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber, pul biber 1 lt tavuk suyu 100 gram ceviz içi Üzeri İçin: 1 çorba kaşığı yoğurt 1 çorba kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı: Yufkaları fırın tepsisine üst üste serin. Kenarlarından sarkan yufkaları zarf şeklinde katlayın. Önceden ısıtılmış 200 dereceye …
Devamını oku »Etiket arşivi: Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek
Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek
Büyük görseli görmek için tıklayınız Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek Malzemeler: • 2 adet hazır yufka • 1/3 didiklenmiş tavuk eti • 1 çorba kaşığı tereyağı • Tuz, karabiber, pul biber • 1 lt. tavuk suyu • 100 gram ceviz içi Üzeri için: • 1 çorba kaşığı yoğurt • 1 çorba kaşığı zeytinyağı Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek Hazırlanışı: Yufkaları fırın tepsisine …
Devamını oku »