İş’in Mutfağı Fatih KAYA Executive Şef Gastronomi Merkezi’nin mutfağında birçok farklı çalışmalara imza atmaya devam eden Eğitmen Şefimiz Fatih Kaya, mevsim yeşilliklerini, meyveleri ve sebzelerini baz aldığı sağlıklı reçeteleriyle, yaza hazırlık için reçete alternatifleri arayanlara “bu tarifler tam benlik” dedirtiyor. Kaya Koruğu Salatası (2 Kişilik) Malzemeler 100 gram kaya koruğu 1 adet kapya (közlenmiş) biber 50 gram …
Devamını oku »Etiket arşivi: Nar Ekşili Soğan Çorbası
Nar Ekşili Soğan Çorbası
Nar Ekşili Soğan Çorbası Malzemeler: > 3 adet soğan > 2 çorba kaşığı zeytinyağı > 1 çorba kaşığı tereyağı > 1 çay bardağı kuru fasulye > 2 adet karanfil tanesi > 1,5 litre su > Bir avuç kereviz yaprağı > Tuz, top karabiber > 2 çorba kaşığı nar ekşisi Nar Ekşili Soğan Çorbası Hazırlanışı: Kuru fasulyeyi birkaç saat sıcak …
Devamını oku »