Ana Sayfa » Etiket arşivi: Mandalina Şurubu Hazırlanışı

Etiket arşivi: Mandalina Şurubu Hazırlanışı

Mandalina Şurubu Tarifi

mandalina şurubu

Mandalina Şurubu (4 Kişilik) Mandalina Şurubu Malzemeleri 2 kilo mandalina 2 adet portakal 3 bardak vanilyalı toz şeker ya da normal toz şeker 1 adet çubuk tarçın 1 ya da 2 adet karanfil tanesi Saklama Önerileri: Buzdolabında 2 ay Mandalina Şurubu Hazırlanışı Mandalina ve portakalları sıkın. Elde ettiğiniz portakal ve mandalina suyunu bir tencereye alın. Üzerine toz şekeri, tarçını ve karanfilleri …

Devamını oku »

Mandalina Şurubu

Mandalina Şurubu Mandalina Şurubu için Malzemeler: 3 kilo mandalina 2 adet portakal 2,5 su bardağı toz şeker 2 adet karanfil 1 adet çubuk tarçın Mandalina Şurubu Hazırlanışı: Mandalina ve portakalların suyunu sıkıp tencereye aktarın. Üzerine şekeri, çubuk tarçını ve karanfilleri ekleyin. Orta ateşte, yarım saat kaynatın. Kaynama süresince üzerinde biriken köpükleri süzerek alın. Ocaktan alın. Oda ısısında soğuyunca sterilize edilmiş kavanoza aktarın. Kapağını iyice kapatın. Servis için; Damak tadınıza göre soğuk …

Devamını oku »