Abant Kebabı Malzemeler: 2 adet topan patlıcanı 250 gram dana eti 1 adet soğan 1 çorba kaşığı biber salçası 2 adet domates 2 adet sivri biber 1 dal taze biberiye 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı tereyağı Üzeri İçin: 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri Abant Kebabı Hazırlanışı: Patlıcanları enine ikiye kesin. içini kaşık yardımı ile çıkartın. …
Devamını oku »Etiket arşivi: Kebap Tarifi
Kübban Kebap
Kübban Kebap Malzemeler: 500 gram iri çekilmiş kuzu kıyma 150 gram pastırma 150 gram kaşar peyniri 60 gram Antepfıstığı Yarım yemek kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 300 gram dana küşleme Kübban Kebap Hazırlanışı: iri çekilmiş kuzu kıymanın içine; ufak doğranmış pastırma, kaşar peyniri, fıstık ve baharatları ilave edip yoğurun. Şişe sapladıktan sonra üzerini, ince/uzun dilimlenmiş küşleme et ile …
Devamını oku »