Çünkü ‘Anne’ demek ‘mutluluk’ demek… Her şeyin en iyisine layık annelerinize unutulmaz bir gün yaşatmak istiyorsanız 14 Mayıs Pazar günü The Ritz-Carlton, İstanbul’un boğaz manzaralı restoranı Atelier Real Food’da Rotisserie makinesinde yavaşça pişen et çeşitleri, en taze mezeler ile dolu açık büfe, soğuk şarküteri bölümü ve hayır diyemeyeceğiniz tatlılar sizleri bekliyor. Executive Şef Selami Güleryüz ve ekibinin hazırlayacağı Brunch menüsü, doğal lezzetlerle …
Devamını oku »Etiket arşivi: Frambuaz Kremalı Tatlı
Bezeli Kremalı Tatlı
Bezeli Kremalı Tatlı (4 Kişilik) Malzemeler: 10 adet hazır beze 200 ml. krema 1 adet limonun rendelenmiş kabuğu 1 küçük kase orman meyvesi 1 kahve fincanı iri çekilmiş badem içi Hazırlanışı: Kremayı rendelenmiş limon kabuğu ile birlikte yoğun bir kıvam alana dek çırpın. Hazır bezeleri hafifçe kırıp servis tabağına aktarın. Üzerine limon aromalı kremayı, orman meyvesi ve badem kırıklarını …
Devamını oku »Frambuaz Kremalı Tatlı
Frambuaz Kremalı Tatlı Malzemeler: >200 gram frambuaz 3 çorba kaşığı pudra şeker 200 ml. vişne suyu 1 çorba kaşığı krema 1 çorba kaşığı mısır nişastas Frambuaz Kremalı Tatlı Hazırlanışı: Derin bir tencereye frambuazı, 1 çay bardağı soğuk suda inceltilmiş mısır nişastasını, şekeri ve vişne suyunu aktarın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Ocaktan alın, ılınınca kremayı ekleyerek çırpın. Karışımı …
Devamını oku »