Yıllardır süregelen uzmanlığı ile etseverlerin ilk tercihi olan Günaydın, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Nesilden nesile aktarılan, Anadolu’nun kültürel mirası geleneksel lezzetler, bu Ramazan’da Günaydın Kebap Restoranları ve Köfte&Döner Şubeleri eşsiz sunumu ile iftar sofralarını renklendiriyor. Antep peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek bal, kaymak gibi iştah açıcı iftariyeliklerle başlayan menü birbirinden lezzetli çorbalar ile devam ediyor. Haşlama …
Devamını oku »Etiket arşivi: Etseverler
Günaydın’dan Karadeniz’e Yatırım
Etseverlerin ilk tercihi olan Günaydın, 43. şubesini Samsun’da açtı. Günaydın’ın “Kasap & Steakhouse” konseptiyle açılan restoran ilk gününde yoğun ilgi gördü. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi’nin katıldığı açılışta Günaydın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan “Farklı şehirlerde, bize …
Devamını oku »