Teksüt Çubuk, Misket ve Labne Peyniri Sahurda hafif yemeklere yer vermek istiyorsanız kızarmış veya taze taze fırından çıkmış Ramazan pidesinin üzerine Teksüt Labne Peynirini sürüp çilek reçeli ile tamamlayabilirsiniz. Teksüt Misket Peynirleri zeytinyağı, yeşil zeytin ve baharatla tatlandırabilir, Teksüt Çubuk Peynirleriniz de sahur kahvaltılarınızın ana eşlikçisi olarak sofralardaki yerini alabilir. Peynirli Mantı (6 Kişilik) Malzemeler: Hamuru İçin: …
Devamını oku »Etiket arşivi: Etli Yeşil Mantı
Etli Yeşil Mantı
Etli Yeşil Mantı İçin Malzemeler İç Harcı İçin: 200 gram kıyma Sarımsak Baharat Maydanoz Hamuru İçin: 400 gram un 100 gram haşlanmış robottan geçmiş ıspanak 2 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Domates Sos İçin: 5 adet domates rendesi 1 yemek kaşığı domates salçası 20 ml. zeytinyağı 100 ml. su Karabiber, tuz Etli Yeşil Mantı Hazırlanışı Sosu için; zeytinyağını …
Devamını oku »