Teksüt’ün Ramazan sofraları için önerdiği tarifler iftara lezzet katarken sahur da ise; gün boyu tokluk ve serinlik vadediyor. Kayısılı ve Labneli Tatlı (4 Kişilik) Malzemeler: Kayısılı Karışım İçin: 1 su bardağı kayısı püresi 3 su bardağı su 3 çorba kaşığı toz şeker 2 çorba kaşığı buğday nişastası (tepeleme) Teksüt Labneli Kreması İçin: 500 ml. süt (2, 5 su bardağı) …
Devamını oku »Etiket arşivi: Bisküvi Tatlısı
Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı
Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı Tarifi Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı İçin Malzemeler: Temel Bisküvi Hamuru 10 adet kırmızı erik 1 kase dondurulmuş erik 1 çorba kaşığı toz şeker 2 çorba kaşığı file badem Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı Hazırlanışı: Bisküvi hamurunu Damla Çikolatalı Bisküvi çubuklarındaki Temel Bisküvi Hamuru tarifine göre uygulayın. Hamuru dört eşit parçaya ayırın. Her parçayı streç folyoya sarın ve buzluğa …
Devamını oku »