Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı

erikli-visneli-biskuvi

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı Tarifi

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı İçin Malzemeler:
Temel Bisküvi Hamuru
10 adet kırmızı erik
1 kase dondurulmuş erik
1 çorba kaşığı toz şeker
2 çorba kaşığı file badem

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı Hazırlanışı:
Bisküvi hamurunu Damla Çikolatalı Bisküvi çubuklarındaki Temel Bisküvi Hamuru tarifine göre uygulayın. Hamuru dört eşit parçaya ayırın. Her parçayı streç folyoya sarın ve buzluğa aktarın. Yarım saat kadar bekletin. Çekirdeklerini temizlediğiniz erikleri irice doğrayın. Vişneleri ve şekeri ilave edip harmanlayın. Isıya dayanıklı kaplara meyveli karışımı paylaştırın. Hamurların her birini meyveli karışımın üzerine rendeleyin. En üste de file badem serpin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından alın, ılık servis yapın.

OKU ➤  Dondurmalı Bisküvi Kaseleri Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir