Ana Sayfa » Etiket arşivi: Balık Buğulama Nasıl Yapılır

Etiket arşivi: Balık Buğulama Nasıl Yapılır

Balık Buğulama

Balık Buğulama Tarifi Balık Buğulama İçin Malzemeler: 4 adet orta boy levrek (temizlenmiş, fileto haline getirilmiş, balık suyunu kullanmak için kemikleri ve kafasını ayrı pakette hazırlanmış) 1 çorba kaşığı tereyağı (tepeleme) 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 1 adet küçük boy kereviz 2-3 kereviz yaprağı 1 tatlı kaşığı un (tepeleme) 1 su bardağı balık suyu (tarife bakınız) 1 kahve fincanı …

Devamını oku »
error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz