İş’in Mutfağı Fatih KAYA Executive Şef Gastronomi Merkezi’nin mutfağında birçok farklı çalışmalara imza atmaya devam eden Eğitmen Şefimiz Fatih Kaya, mevsim yeşilliklerini, meyveleri ve sebzelerini baz aldığı sağlıklı reçeteleriyle, yaza hazırlık için reçete alternatifleri arayanlara “bu tarifler tam benlik” dedirtiyor. Kaya Koruğu Salatası (2 Kişilik) Malzemeler 100 gram kaya koruğu 1 adet kapya (közlenmiş) biber 50 gram …
Devamını oku »Etiket arşivi: Avokado Salatası Tarifi
Kinoalı Avokado Salatası
Kinoalı Avokado Salatası (4 Kişilik) Malzemeler: 400 gram körpe ıspanak 100 gram kinoa 200 gram avokado 200 gram kırmızı pancar 160 gram kiraz domates Erik Sos İçin: 200 gram mürdüm eriği 50 gram esmer şeker 5 gram taze limon suyu 50 gram zeytinyağı Hazırlanışı: Kinoayı 15 dakika haşlayın ve süzdürüp kenara alın. Kırmızı pancarı 25 dakika haşlayın ve …
Devamını oku »Avokado Salatası
Avokado Salatası Malzemeler: > 2 adet avokado (Tercihen büyük boy ve olgun olanı) > 1 adet limonun suyu > 1 diş sarımsak > 3 dal dereotu > 1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı > 1 adet büyük boy kırmızı soğan > 1 çay kaşığı tuz > 1 tutam sumak > 4 yaprak marul > 4 yaprak taze fesleğen Avokado Salatası Hazırlanışı: Avokadoyu enine …
Devamını oku »