Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Elma Püreli Kek

by Yemek Zevki Editör
24 Nisan 2015
in Hamur İşi Tarifleri
473 20
0
Elma Püreli Kek
745
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pureli-kek

Elma Püreli Kek Malzemeler:

> 4 adet yumurta
> 1 su bardağı pudra şekeri
> 1 çay bardağı zeytinyağı
> 1 çay bardağı su
> Yarım kavanoz elma püresi (3-4 yemek kaşığı dolusu)
> 2 su bardağı un
> 1 paket vanilyalı puding (toz halinde)
> 1 paket kabartma tozu
> 1 adet elma (üzerini süslemek için)

Elma Püreli Kek Hazırlanışı:

Yumurtaları ve şekeri köpük köpük olana dek çırpın. Zeytinyağını ve suyu ekleyin. 1 dakika daha orta devirde çırpmaya devam edin. Elenmiş unu, pudingi, kabartma tozunu ve elma püresini ekleyin. Spatula ile alttan üste doğru havalandırarak malzemeyi birbirine yederin. Kek hamurunu yağlanmış kelepçeli kek kalıbına dökün. Üzeri için; Amasya elmasını kağıt gibi çok ince dilimleyin (sebze soyacağı ile deneyebilirsiniz) ve kek hamurunun üzerine yerleştirin. 180 dereceye ayarlı fırında,

Tags: Elma Püreli KekElma Püreli Kek HazırlanışıElma Püreli Kek MalzemelerElma Püreli Kek Tarifi
Previous Post

3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi Antalya’da başladı

Next Post

Enginarlı Bulgur Pilavı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Enginarlı Bulgur Pilavı

Enginarlı Bulgur Pilavı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki