Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Ekşili Palamut

by Yemek Zevki Editör
27 Haziran 2014
in Balık Yemekleri, Tarifler
478 15
0
Ekşili Palamut
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Ekşili Palamut

 

Malzemeleri

√ 2 adet dilimlenmiş palamut
√ 2 adet halka doğranmış patates
√ 5 adet küp doğranmış domates
√ 1 adet dilimlenmiş limon
√ Tuz, karabiber
√ Üzerine kıyılmış maydanoz
√ Yarım çay bardağı sıvı yağ

Ekşili Palamut Tarifi:

 1. Tencereye domatesin yarısı yayılır.

2. Üzerine patates ve palamutlar dizilir.

3. Tekrar domates yayılır.

4. Limonlar dizilir.

5. Yağ, tuz ve baharatlar serpilir. Hiç su koymadan kısık ateşte patatesler yumuşayana kadar pişirilir.

6. Sıcak servis edilir.

Tarifin Özellikleri

1. Karadeniz bölgesinden balık yemeği çeşitlerindendir.

2. Özelliği susuz domates suyu ile pişmesidir.

3. Sağlıklı ve kalorisi düşük bir balık yemeğidir.

4. Hazırlama süresi 45 dakikadır.

 

 

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Domatesli Sarı Mercimek Çorbası

Next Post

Beğendili Pazıya Sarılı Kuzu Pirzola

Yemek Zevki Editör

Next Post
Beğendili Pazıya Sarılı Kuzu Pirzola

Beğendili Pazıya Sarılı Kuzu Pirzola

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki