Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Ege’nin Mis Kokusu Feast Limonlu Çipura İle Sofranızda

by Yemek Zevki Editör
20 Haziran 2013
in Haber Turu
483 10
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ege’den Balık Yemekleri serisi ile Ege’nin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor. 

Türkiye’nin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesislerine sahip olan Feast, kalite ve uzmanlığı yenilikçi lezzetlerle buluşturuyor, yaz sofralarını ziyafete dönüştürüyor.

Yoğun iş hayatından dolayı mutfağa zaman ayıramayanlar için sağlıklı bir alternatif olan Ege’den Balık Yemekleri Serisi’nden Limonlu Çipura için balığın en iyisi Bodrum koylarından özenle seçildi. Yöreye has zeytinyağı, limon, Ege dağlarının mis kokan adaçayı ve tane karabiber ile harmanlanan Feast Limonlu Çipura, yaz boyu Ege’yi yaşamak isteyen lezzet tutkunlarının favorisi olmaya aday.

Fırınlanabilir özel kabında kokusuz ve kılçıksız balık keyfini pratik bir şekilde yaşayabileceğiniz Limonlu Çipura, önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika ya da
mikrodalga fırında (orta seviyede) 8 dakika pişirilerek kolayca hazırlanıyor. Size ise Ege’den taze bir anın keyfini zahmetsizce çıkarmak kalıyor.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Organik Kahvaltının Yeni Adresi: Miracle

Next Post

Ramazan’da İstanbul için balık vakti

Yemek Zevki Editör

Next Post

Ramazan’da İstanbul için balık vakti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki