Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Dört Sebze Mücveri

by Yemek Zevki Editör
03 Mart 2016
in Tarifler
468 25
0
Dört Sebze Mücveri
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

dort-sebze-mucveri

Dört Sebze Mücveri Tarifi

Dört Sebze Mücveri İçin Malzemeler:
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet kereviz
5 çorba kaşığı un
3 adet yumurta
Yarım demet dereotu
1 su bardağı rendelenmiş peynir (kaşar, hellim veya lor)
Tuz, karabiber, pul biber, kimyon
1 çay kaşığı karbonat
1,5 çay bardağı sıvı yağ (kızartmak için)

Dört Sebze Mücveri Hazırlanışı:
Patatesin ve kerevizin kabuğunu soyun. Tüm sebzeleri rendeleyin ve peçete yardımıyla suyunu alın. Doğranmış dereotu, rendelenmiş sebzeleri, baharatını, unu, karbonatı ve yumurtalarla beraber tüm harcı iyice karıştırın. Tavaya her kızartma öncesinde azar azar sıvı yağ dökün ve kaşık yardımıyla mücver hamurundan tavanın içine yerleştirin. Çevirerek her iki tarafını da kızartın. Yoğurt veya süzme peynirle beraber servis yapın.

#DörtSebzeMücveri #DörtSebzeMücveriTarifi #DörtSebzeMücveriİçinMalzemeler #DörtSebzeMücveriHazırlanışı #DörtSebzeMücveriNasılYapılır

Tags: DörtSebzeMücveriDörtSebzeMücveriHazırlanışıDörtSebzeMücveriİçinMalzemelerDörtSebzeMücveriNasılYapılırDörtSebzeMücveriTarifi
Previous Post

Meksika Usulü Yumurta

Next Post

Ev Yapımı Patates Cipsi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ev Yapımı Patates Cipsi

Ev Yapımı Patates Cipsi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki