Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Domates Köftesi

by Yemek Zevki Editör
08 Ağustos 2013
in Sebze Yemekleri
478 15
0
Domates Köftesi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler
• 4 adet iri boy domates
• 1 adet soğan
• 5’er dal dereotu, maydanoz ve fesleğen
• 1 adet yumurta
• 6 adet kurutulmuş domates
• 2 kahve fincanı un
• 1 paket kabartma tozu
• 1 çay kaşığı öğütülmüş tuz
• Bir tutam toz şeker
• Bir tutam tarçın
• Çay kaşığının ucu ile öğütülmüş karabiber
Kızartmak için:
• 1’er kahve fincanı zeytinyağı ve sıvı yağ

Domates Köftesi Tarifi;
Domatesin kabuklarını soyup küp doğrayın. Rendenin kalın tarafıyla soğanı rendeleyip, kağıt havlu yardımıyla suyunu alın. Soğan ve domatesi karıştırın. Kıyılmış dereotu, maydanoz, fesleğen ve naneyi ilave edin. Kıyılmış kuru domates, un, kabartma tozu, tuz, toz şeker, tarçın ve karabiber ekleyip, yoğurun. Harçtan, çorba kaşığı yardımı ile parçalar alıp kızgın sıvı yağda kızartın. Kağıt havlu
üzerine çıkarıp, fazla yağını alın.

Tags: Ana YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Organik Patlıcan Lezzeti Bu Kavanozlarda…

Next Post

Terbiyeli Pazı Seskula Frikase

Yemek Zevki Editör

Next Post
Terbiyeli Pazı Seskula Frikase

Terbiyeli Pazı Seskula Frikase

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki