Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Dilim Böreğin Tadı Nasıl Çıkar?

by Yemek Zevki Editör
02 Nisan 2013
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Mutfak kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan su böreği, Dilim Börek farkıyla özel günlerinizin ve toplantılarınıza renk katar. Ancak börek bir Fast Food yiyecek değildir. Bu nedenle ister kendinize bir ziyafet çekin, ister dostlarınızla paylaşın, Dilim Börek keyfini zirvede yaşamak için bazı püf noktalarını bir kenara not edin.

Mutfak kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan su böreği, Dilim Börek farkıyla özel günlerinizin ve toplantılarınıza renk katar. Ancak börek bir Fast Food yiyecek değildir. Bu nedenle ister kendinize bir ziyafet çekin, ister dostlarınızla paylaşın, Dilim Börek keyfini zirvede yaşamak için bazı püf noktalarını bir kenara not edin. Dilim Börek’te unutulmaz lezzetleri oluşturan şirketin, Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdür Engin Sağlam demir, sipariş ettiğiniz böreğin tadını nasıl daha iyi çıkaracağınızı anlatıyor

SİZE ÇOK ÖZEL VE FARKLI BİR BÖREK SUNUYORUZ

Dilim Börek olarak yerel mutfaklarımızdan aşina olduğunuz ve kaybolmaya yüz tutan tatları size sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Örneğin, suböreğinin geleneksel damak tadını oluşturabilmek için fırında pişmemesi gerektiğini biliyoruz. Su böreği döner ocaklarda yavaş yavaş pişmelidir. Suböreği, ancak o zaman gerçek tadına ulaşır. Üzerine baklava hamuru konan, fırında pişen su böreklerinin farklı bir damak tadı vardır. Bizim ürettiğimiz börek ve baklava Safranbolu yöresi börekleri gibidir. Yemesi daha güzel ve incedir. 10 yufkadan yapılır ve ağırlığı 3 kg civarındadır. Böreğimiz çok kalın olmadığı için piştiği ateş, peynire ve iç bölüme daha hızlı nüfuz eder. Kalın böreği istediğiniz gibi pişiremezsiniz. Ticari endişeler ile daha kalın 3,5 kg ve üzerinde üretilen börekler var. Biz damak tadını koruyabilmek için belirli prensiplere dikkat ediyoruz.

DİLİM BÖREK KEYFİ ACELEYE GELMEZ!

Bütün müşterilerimizin böreklerini özenle hazırlıyoruz. Adreslerine, sıcak ve taze olarak ulaşması için özenle servis ediyoruz. Birçok müşterimiz siparişlerini en az iki saat önceden veriyor. Ev kadınlarının birçoğunun önemli günleri için bir önceki günden sipariş verdiklerini çağrı merkezimiz kanalıyla öğreniyoruz. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki, börek hazır bir yiyecek değildir.

BÖREKLERİMİZİ BİR SÜRE DAHA SAKLAMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ ŞU KOŞULLARA SAĞLIK AÇISINDAN MUTLAKA DİKKAT ETMELİSİNİZ

Unutmayınız ki, katkısız ve doğal malzemelerden üretilmiş taze bir ürün sunuyoruz. Bildiğiniz üzere bozulmayan yiyecekler, genelde içinde katkı malzemesi olan hazır gıdalardır. Size evinizde pişen herhangi bir yiyeceği aratmayacak doğallıkta, lezzette ve elbette bu nedenle de sağlıksız şartlarda çok uzun süre saklamayı tavsiye etmeyeceğimiz bir ürün sunuyoruz. Ürünlerimiz +4 derecede 2güne kadar saklanabilir. Bunu yanı sıra Dilim Börek ürünlerini deep freeze’de ise çok uzun süre saklayabilirsiniz.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Pakmaya tatlı pazarına girdi

Next Post

‘Evvie Çikolata’nın hedefi dünya markası olmak

Yemek Zevki Editör

Next Post

‘Evvie Çikolata’nın hedefi dünya markası olmak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki