Malzemeler:
800 gram dana bonfile
5 adet küçük boy kırmızı soğan
4 dilim domates
4 adet yeşil biber
Şiş
Sosu İçin:
800 ml. krema
1 çay bardağı sıvıyağ
1 dal taze kekik
Hazırlanışı:
Sos için;Tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
Bonfileleri yarımcm kalınlığında 5-6 cm uzunluğunda dilimleyin ve sosun içine yatırın. Buzdolabına aktarıp 1 saat dinlendirin.
Soğanları soyup halka şeklinde doğrayın.
Dinlendirdiğiniz eti ikiye katlayıp 3 adet et ve 1 adet halka soğan olacak şekilde şişe dizin. Malzeme bitene dek diğer şişleri de aynı şekilde hazırlayın. Daha sonra ızgarada kızartın. Servis tabağına alıp isteğe göre ızgara biber, domates ve patates kızartması eşliğinde servis yapabilirsiniz.