Kurulduğu günden bu yana 136 yıllık deneyim, bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, tabiatın harikası zeytinyağını değişmeyen Komili lezzetiyle sofralara taşıyor.
Çocukların sağlıklı ve lezzetli beslenme alışkanlığını kazanmaları için planlanan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” etkinliği sayesinde çocuklar mutfakta harikalar oluşturarak lezzetli yemeklere imza atıyorlar. Sapphire EKS Mutfak Akademisi’nde 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek “Sağlıklı&Lezzetli Akdeniz Mutfağı” atölye çalışmasına katılmak için şimdiden yerinizi ayırtın!
Komili, çocukların küçük yaşta doğru beslenme alışkanlığını kazanmaları ve birbirinden lezzetli yemeklere imza atmaları için küçük şefleri mutfağa davet ediyor. Komili ve mutfakların ünlü şefi Eyüp Kemal Sevinç işbirliğinde uzman eğitmenler tarafından düzenlenen “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” eğitim etkinlikleri ile çocuklar sağlıklı beslenme alışkanlığını küçük yaşta edinmenin yanı sıra hem becerilerini geliştirecek hem de aşçılık sanatını daha yakından tanıyacak.
Kontenjanı 12 kişi ile sınırlı olan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” lezzet atölyesi, 6-12 yaş arasındaki çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırmak için bir fırsat sunuyor. Komili’nin değişmeyen lezzeti ile çiçek pizza ve kalsiyum deposu Akdeniz salata hazırlayacak çocuklar, EKS Mutfak Akademisi şeflerinin yönetiminde keyifli bir ortamda gerçekleştirilen atölyede hem öğrenecek hem de eğlenecek.
Bu Eğitici Eğlenceyi Sakın Kaçırmayın
Mevsim sebze ve meyvelerinden hazırlayacakları menüler ile çocuklar, eğlenceli ve lezzet dolu bir yolculuğa çıkacak. Ayrıca lezzet atölyelerine katılan tüm çocuklar, “Komili Hakiki Lezzet Ustası Sertifikası” alarak mutfaktaki hünerlerini belgeleyecek ve geleceğin şefleri arasındaki yerini alacak.