Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Civciv Böreği

by Yemek Zevki Editör
01 Mart 2014
in Hamur İşi Tarifleri
473 20
0
Civciv Böreği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1500

Malzemeler

200 gram tavuk bonfile

150 gram taze soğan

4 kaşık un

100 gram mantar

Maydanoz

Süt

Tuz

Karabiber

Galeta unu

Hamuru İçin:

Yarım litre süt

5 adet yumurta

5 kaşık un

Yarım çay bardağı sıvı yağ

Tuz

Karabiber

Şeker

Sosu İçin:

2 yemek kaşığı soya sosu

5 adet yumurta

Kekik

Fesleğen

Dijon hardalı

Sarımsaklı çeşni

Hazırlanışı

Geniş bir tavada küp doğranmış soğan, mantar ve tavuğu soteleyin. Unu ilave edip rengi değişene kadar kavurun. Son olarak süt ile bağlayın. Maydanoz ve diğer baharatlarını ekleyip iç malzemeyi hazırlayın.

Hamur için; Tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın. İyice karıştırın. Hamurdan parçalar alıp krep tavasına dökerek ince krepler elde edin. Hazırladığınız harcı kreplerin içine koyup sarın. Tüm malzemeyi karıştırarak elde ettiğiniz sosun içinde marine ettikten sonra galeta ununa bulayıp kızartın.

Tags: Hamur İşleriyöresel yemekler
Previous Post

Zencefilli Kurabiye

Next Post

Havuçlu Kek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Havuçlu Kek

Havuçlu Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki