Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Çiriş Otlu Radika Salatası

by Hatice Ünal
15 Nisan 2024
in Tarifler
473 20
0
Çiriş Otlu Radika Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Tarif: Süleyman Dilsiz – Fotoğraf: Özgür Bakır – Prodüksiyon ve Styling: İnci Bak

4 Kişilik

Malzemeler:

100 gram çiriş otu, haşlanmış

1 çay kaşığı adaçayı, öğütülmüş

3 dilim pastırma

1 ekşi mayalı somun ekmeği, dilimlenmiş

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 su bardağı bebe radika yaprakları, elle koparılmış

2 yumurtanın sarısı, haşlanmış ve ufalanmış

4 yemek kaşığı Ayvalık kelle peyniri, rendelenmiş

1 dal taze sarımsak

Hazırlanışı:      

Çiriş otunu, limon suyu ekleyip 6-8 dakika haşlayın. Sonra adaçayıyla birlikte tavada soteleyin. Aynı tavada pastırma ve ekmekleri de kızartın. Kızarttığınız ekmek dilimleri üzerine çiriş otu ve radika yapraklarını yerleştirin. Üzerine peynir, pastırma dilimleri ve yumurta sarılarını serpiştirin. İsteğe göre taze sarımsakla birlikte servis edin.

#çirişotluradikasalatası #radikasalatası #salata #salad #food #yummy #dessert

 

Previous Post

Cevizli ve Tahinli Ekmek

Next Post

Limon ve Damla Sakızlı Kek

Hatice Ünal

Next Post
Limon ve Damla Sakızlı Kek

Limon ve Damla Sakızlı Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki