Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çikolatalı Brownie

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Çikolatalı Brownie
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

browni

Çikolatalı Brownie  

( 8 kişilik)

 

Malzemeler
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker,
3/4 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
25 gram kakao
1 paket kabartma tozu,
2 su bardağı un
Üzeri İçin Ganaj:

100 gram bitter kuvertür çikolata
100 gram krema

 

Hazırlanışı

Yumurtayı kar beyaz oluncaya kadar çırpın. Şeker ilave edip, çırpmaya devam edin. Diğer malzemeleri ekleyin.
Kalıbınızı yağlayın ve brownilerinizi kalıba dökün. Önceden ısıttığınız, 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Soğuması için kenara alın.
Üzeri için; Kremanızı geniş bir kaba alın ve ısıtın (kaynatmayın). Ocağınızın altını kapatın. Isınan  kremanıza parçaladığınız çikolatayı katın ve erimesi için karıştırın. Soğuduktan sonra, akışkan olan ganajınızı brownienizin üzerine dökün. Soğuması için kenara alın. Bu işlemi yaparken pastanızı kek kalıbınızdan çıkartmayın. Üzerine kremşantiyi ince şerit gibi krema sıkma torbanızla sıkın. Arzu ettiğiniz şekli verin. Dinlendikten sonra kalıptan bıçak yardımı ile çıkartın.

Tags: Çikolatalı BrownieÇikolatalı Brownie HazırlanışıÇikolatalı Brownie MalzemelerÇikolatalı Brownie Tarifi
Previous Post

Yudum’dan Kalpleri Hafifleten Lezzet: Yeni Yudum Omega 3

Next Post

Mutfakta Çocuklara Da Yer Açın

Yemek Zevki Editör

Next Post
Mutfakta Çocuklara Da Yer Açın

Mutfakta Çocuklara Da Yer Açın

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki