Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çikolatalı Bisküviler

by Yemek Zevki Editör
12 Aralık 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Çikolatalı Bisküviler
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cikolatali-biskuviler

Çikolatalı Bisküviler Tarifi

Çikolatalı Bisküviler İçin Malzemeler:
Temel Bisküvi Hamuru
Çikolata Sos İçin:
160 gram bitter çikolata
İnce çekilmiş Antepfıstığı içi
Rendelenmiş Hindistancevizi

Çikolatalı Bisküviler Hazırlanışı:
Bisküvi hamurunu temel bisküvi hamuru tarifine göre hazırlayın. Hamuru yağlı kağıdın üzerine yayın. Oklava yardımı ile bir parmak kalınlığında açın. Hamurdan bir parmak uzunluğunda parçalar kesin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Çikolatayı benmari usulü eritin. Dar ve uzun bir bardağın içine aktarın. Bisküvi hamurlarını bardağın içindeki çikolataya batırın, sonra da isteğe göre ince çekilmiş Antepfıstığı içi, ceviz-fındık içi veya rendelenmiş Hindistancevizine bulayın. Oda ısısında beklettikten sonra servis yapın.

Tags: BisküvilerÇikolatalıÇikolatalı BisküvilerÇikolatalı Bisküviler HazırlanışıÇikolatalı Bisküviler İçin MalzemelerÇikolatalı Bisküviler Nasıl YapılırÇikolatalı Bisküviler Tarifi
Previous Post

Kurabiye Kek

Next Post

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki