Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Bülbül Konağı

by Yemek Zevki Editör
24 Şubat 2015
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Bülbül Konağı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

59

Bülbül Konağı  Malzemeler:

> 1 paket margarin

> 1 adet yumurta

> 1 çorba kaşığı sirke

> 1 çay bardağı sıvı yağ

> 1 paket kabartma tozu

> 1 paket vanilya

> Aldığı kadar un

> 1 kase ceviz

Şerbeti İçin:

> 4 su bardağı şeker

> 5 su bardağı su

Hazırlanışı:

Şerbeti hazırlayıp soğutun. Bir kapta erimiş margarini, yoğurdu, yumurta sarısını, sirkeyi ve sıvı yağını karıştırın. Un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru 2 eşit parçaya bölüp merdane ile parmak genişliğinde açın. Çay bardağı ile yuvarlaklar kesip birinin ortasını şişe kapağıyla açın. İçi boş olan yuvarlak üste gelecek şekilde yumurta akı ile yapıştırın. Cevizi yerleştirip 180 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarıp şerbetleyin. Servis tabağına alıp kaymak ile servis edin

Tags: Bülbül KonağıBülbül Konağı HazırlanısıBülbül Konağı MalzemelerBülbül Konağı Tarifi
Previous Post

Kırmızı Biber Köftesi

Next Post

Çikolatalı Mini Tartoletler

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı Mini Tartoletler

Çikolatalı Mini Tartoletler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki