Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Buharda Somon Salatası

by Yemek Zevki Editör
28 Eylül 2015
in Balık Yemekleri, Salata Tarifleri
478 15
0
Buharda Somon Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

somon-salatasıBuharda Somon Salatası Malzemeler:

500 gram derisi alınmış somon fileto

1 adet marul

200 gram kuzukulağı

200 gram roka

Yarım demet maydanoz

Yarım demet taze nane

Yarım demet dereotu

100 ml. zeytinyağı

2 adet limon

Tuz, karabiber

 

Buharda Somon Salatası Hazırlanışı:

Somonları tuz ve taze çekilmiş karabiber ile tatlandırın.

Buharda pişirme için; Tencerenizin içine oturacak şekilde bir elek yerleştirin. Tencerenin dibine su dökün ve somonları eleğe yerleştirin. Tencerenin kapağını kapatın, kısık ateşte yaklaşık 20-25 dakikada pişirin.

Su buharında pişen somonları soğumaya bırakın. Bir çatal yardımıyla rastgele 3’e 4’e bölün. Zeytinyağı, limon suyu ve kıyılmış dereotu ile somonlarınızı tatlandırın.

Salata için; Kullanacağınız tüm yeşillikleri sirkeli soğuk suda yıkayın ve iyice kurutun.

Servis edeceğiniz zaman arzuya göre iri kıyım veya ince ince doğrayın. Salata sosu ile soslayıp üzerlerine hazırladığınız somonları ekleyin.

 

Tags: Buharda Somon SalatasıBuharda Somon Salatası HazırlanışıBuharda Somon Salatası MalzemelerBuharda Somon Salatası TarifiBuharda Somon Salatası Yapımı
Previous Post

Soslu Antrikot Video

Next Post

Dülger Balığı Möniyer

Yemek Zevki Editör

Next Post
Dülger Balığı Möniyer

Dülger Balığı Möniyer

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki