Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Brass’ta Bu Ayın Meyvesi Mandalina

by Yemek Zevki Editör
09 Ekim 2013
in Haber Turu
458 35
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Martı Istanbul Hotel’in büyük beğeni alan şık ve seçkin restoranı BRASS’ta her ay farklı bir meyve ile hazırlanan özel tatlar lezzet tutkunları ile buluşmaya devam ediyor.

İncirli lezzetlerin ardından, kış aylarının besin yönünden en zengin meyvelerinden mandalina ile Martı Istanbul Hotel’in executive şefi Eyüp Sabri Yunusoğlu tarafından hazırlanan “Mandalinali Tatlar” menüsünde; mantarlı polente ve karamelize balkabağı ile hazırlanan mandalina soslu ördek göğsünden, çıtır sebze salatası ile servis edilen mandalina soslu dil balığına birbirinden özel lezzetler yer alıyor. Bu ayın özel menüsündeki ziyafeti mandalina jölesi üzerine mandalinali mascarpon kremi ve mandalina sorbe tamamlıyor. Kış aylarında önemli bir vitamin ve besin maddesi kaynağı olan mandalina anti-bakteriyel özelliğinin yanısıra iştah düzenleme ve metabolizmayı çalıştırma özelliğine de sahip.


BRASS
 Restaurant&Bar, dünya mutfaklarını lüks bir sadelik çerçevesinde sunduğu seçkin menüsü, şık detaylarla bezenmiş dekorasyonu ve yemyeşil bir doğada hissi veren bahçesi ile İstanbul’un merkezi Taksim’de lezzet severleri ağırlamaya devam ediyor.

Previous Post

Carte d’Or’dan kışa özel dondurmalı tarifler!

Next Post

Vestel Mix&Go blender ile soğuk algınlığı rafa kalkıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post
Vestel Mix&Go blender ile soğuk algınlığı rafa kalkıyor

Vestel Mix&Go blender ile soğuk algınlığı rafa kalkıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki