Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Böğürtlenli Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
28 Ekim 2013
in Tatlı Tarifleri
479 15
0
Böğürtlenli Cheesecake
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

bogurtlenliMalzemeler

300 gram böğürtlen

1 paket burçak bisküvi

60 gram tereyağı

400 gram labne peyniri

Yarım su bardağı pudra şekeri

200 gram süzme yoğurt

2 yaprak jelatin

Böğürtlen Sosu İçin:

1 su bardağı böğürtlen

3 yemek kaşığı pudra şekeri

2 tatlı kaşığı nişasta

Malzemeler

Bisküvileri rondoda un haline getirin. Tereyağını eritip un haline gelmiş bisküvilerle harmanlayın. Kelepçeli kabın dibine bisküvileri yayın.1 bardak böğürtleni tavada püre haline getirin. Jelatini soğuk suda eritip  böğürtlenlere ilave edip karıştırın. Soğumaya bırakın. Bir kapta Labne peyniri pudra şekeri ile çırpın. Yoğurdu ve böğürtlenleri ilave edin.Karıştırın. Kelepçeli kalıba bisküvilerin üzerine dökün. Buzdolabında bekletin.

Böğürtlen Sosu İçin; bir su bardağı böğürtleni rondoda püre haline getirin. Küçük bir tencerede nişasta ve pudra şekeri ile koyulaşana kadar pişirin.

Kelepçeli kalıptan cheesecake’i çıkarın. Sosu üzerine dökerek böğürtlenleri sosun üzerine dizin. Servis tabağına alın.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Sucuklu Ispanaklı Kiş

Next Post

Fırında Domatesli Risotto

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fırında Domatesli Risotto

Fırında Domatesli Risotto

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki