Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Dünya Mutfağı

Bienenstich

by Yemek Zevki Editör
16 Temmuz 2015
in Dünya Mutfağı
488 5
0
Bienenstich
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

bienenstichBienenstich İçin Malzemeler:

Kek İçin:
3 adet yumurta
2 küçük kutu krema
1 su bardağı şeker
1 paket vanilinli toz puding
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un

Üzeri İçin:
300 gram file badem
150 gram tereyağı
3 yemek kaşığı toz şeker
6-7 çorba kaşığı bal

Hazırlanışı:
Kek için belirtilen malzemeleri homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın. Geniş bir dikdörtgen cam tepsiyi yağlayıp kek karışımını içine boşaltın. 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika boyunca pişirin. Şekeri bir tavada hafif ateşte karamelize edin. Tereyağını ve balı ekleyin. En son file bademi de tavaya ekleyip kavurun. Bu şekerli, ballı, tereyağlı kavrulmuş bademi kekin üzerine yayın. 10 dakika daha sıcak fırında pişirin.

Tags: BienenstichBienenstich HazırlanışıBienenstich MalzemelerBienenstich Tarifi
Previous Post

Çilek Püreli Hafif Tatlı

Next Post

Marshmelow Fırında

Yemek Zevki Editör

Next Post
Marshmelow Fırında

Marshmelow Fırında

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki