Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Bal kabaklı Domates Çorbası

by Hatice Ünal
30 Kasım 2023
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Bal kabaklı Domates Çorbası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: R. Ömer İNCE – Prodüksiyon: İnci BAK

(6 Kişilik)

Malzemeler:

1 adet soğan

2 çorba kaşığı sıvı yağ

200 gram bal kabağı

1 adet patates

2 su bardağı domates suyu

3 su bardağı sıcak su

1 paket labne peyniri

1 çorba kaşığı tereyağı

Taze çekilmiş karabiber, kimyon

Hazırlanışı:

Soğanı kıyıp sıvı yağda yumuşayıncaya kadar kavurun. Küp şeklinde doğranmış bal kabağını ve patatesi ilave edin. 5 dakika daha kavurduktan sonra domates suyunu ekleyin. Birkaç taşım kaynatıp sıcak suyu ilave edin. Orta ateşte kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp blender ile pütürsüz bir kıvam elde edinceye kadar ezin. Çorbayı tekrar ocağın üzerine alın. Taze çekilmiş karabiber ile kimyonu ekleyip tatlandırın. Tuzunu (Domates suyunda yeteri kadar tuz vardır.) damak tadınıza göre ayarlayın. Çorbayı servis kaselerine paylaştırın. İsteğe göre blenderde az sütle çırpılmış labne köpüğü eşliğinde sıcak sıcak servis yapın.

#balkabaklıdomatesçorbası #domatesçorbası #çorba #domates #soup #food #yummy #dessrt

Previous Post

Fırında Soslu Midye Makarna

Next Post

Limonlu ve File Bademli Kek

Hatice Ünal

Next Post
Limonlu ve File Bademli Kek

Limonlu ve File Bademli Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki