Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Badem Soslu Piliç Bonfile

by Yemek Zevki Editör
30 Ekim 2014
in Et Yemekleri
473 20
0
Badem Soslu Piliç Bonfile
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

45

 

Badem Soslu Piliç Bonfile Malzemeler:

> 1 adet piliç göğüs eti

> 1 adet kuru soğan

> 6-7 adet kabuksuz badem

> 3 yemek kaşığı krema

> 1 dilim cheddar peyniri

> 2 adet orta boy mantar

Badem Soslu Piliç Bonfile Hazırlanışı:

Piliç göğsünü jülyen doğrayın. Bir tavada çok az sıvı yağ ile soteleyin. Mantarı doğrayıp içine ekleyin. Birlikte pişirin.

Sosu için; Kuru soğanı küp küp doğrayıp az sıvı yağ ile bir tavada pembeleşene kadar kavurun. Bademleri bıçak yardımıyla 4-5 parçaya bölüp soğanlara ilave edin. 3 yemek kaşığı krema ve cheddar peynirini atıp 1 dakika kadar pişirin. Yoğun bir kıvama gelince ocaktan alın. Yemeği servis tabağına alıp sosu üzerine gezdirdikten hemen sonra servis yapın.

Tags: Badem Soslu Piliç BonfileBadem Soslu Piliç Bonfile HazırlanışıBadem Soslu Piliç Bonfile MalzemelerBadem Soslu Piliç Bonfile Tarifi
Previous Post

Mahallenin Kasabı’ndan Çocuklarınıza Özel Et Reyonu

Next Post

Seyidoğlu ile Lokum Gibi Tatlı Sohbetler

Yemek Zevki Editör

Next Post

Seyidoğlu ile Lokum Gibi Tatlı Sohbetler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki