Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Ayranlı Aş

Ayranlı Aş

Prodüksiyon ve Yapım: Ebru OMURCALI

Fotoğraf: Ozan KUTSAL

(4 Kişilik)

Malzemeler:

2 su bardağı yoğurt

4 su bardağı su

1 su bardağı haşlanmış buğday

1 demet taze nane

2 çorba kaşığı sirke

4 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz

Hazırlanışı:

Yoğurdu ve suyu iyice çırparak pürüzsüz ayran kıvamına getirin. Haşlanmış buğdayları, doğranmış taze naneyi, sirkeyi ve zeytinyağını da ekleyerek iyice karıştırın.

Aklınızda bulunsun: 1 çay bardağı haşlanmış nohut katarak bu çorbayı lebeniye çorbasına dönüştürebilirsiniz.

#ayranlıaş #aş #çorba #soğukçorbalar #çorba #soup #yummy

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir